D-MAX-1-aspect-ratio-1680-930-1-1680x930

Opplev den store og robuste nyheten

Isuzu D-MAX 4x4

Effektiv og robust var orda som var hovudpunkta Isuzus utviklerar brukte i arbeidet med den nye D-MAX-modellen. Målet var å skape ein pickup med lavare forbruk, revolusjonerande design, klasseledande sikkerhet og samtidig bevare D-MAX sine gode, praktiske løysningar som 3,5 tonn hengervekt.

Modellen har BI-LED signatur frontlys og på baklyktene benyttast doble LED-kantlamper som gir lysdesignet ein unik utsjånad både foran og bak. I sum betyr det at nyheten har eit ekstremt høgt utstyrsnivå, meir komfort, sterke spesifikasjonar og eit leiande sikkerhetsnivå.

Mer informasjon

D-MAX Pickup

Nye Isuzu D-MAX er meir kapabel enn nokon gong tidlegare, og ein fryd å kjøre. På innsida har bilen fått heilt nytt interiør, med førsteklasses material og detaljar som for eksempel: Nye, premium skinnseter, førersetet som kan justerast i 8-retninger, 9″ infotaintment skjerm og fire-veis justerbart skinnratt.

Nye D-MAX er også fullspekket med sikkerhetsutstyr. Alt fra Adaptiv Cruise kontroll, autobrems, filskiftevarsler, ESP, ryggevarsler, bakkestartassistent og mykje mer.

Interior-Dash-45_LHD_RBE_LeatherBlack_4x4_AT_Auto-AC_PAB_Camera_Auto-Dim_Seat-Heater-1680x920

Adresse

Steinavegen 10
6800 Førde

Telefon

+47 57 82 99 00

E-post

post@opusas.no

Vil du prøve D-MAX eller ein anna Isuzu?

Bestill prøvekjøring

I’m also not going for what I would call an examined instructional sentence . compiled hundreds of file of mine .

Prøvekjør Isuzu
Velg modell
GDPR-godkjenning